20-23/4 Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού & Σακχαρώδη διαβήτη

Η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων (Ε.Ε.Ε. – Π.Ε.Ε.) και η Εκπαιδευτική Επιτροπή της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας με ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 43ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Απριλίου 2016, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

Το συνέδριο αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει ο σύγχρονος ενδοκρινολόγος στην καταπολέμηση πολλών σοβαρών παθήσεων οι οποίες στις μέρες μας πλήττουν πολυπαραγοντικά τεράστιο αριθμό ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως οι παθήσεις του θυρεοειδούς, ο σακχαρώδης διαβήτης και τα μεταβολικά νοσήματα.

Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, συναντήσεις με τον ειδικό, παρουσίαση προφορικών ανακοινώσεων και ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις. Όσον αφορά στα Σεμινάρια των υπερήχων αυτά δεν θα συμπεριληφθούν στο Συνέδριο καθώς στόχος του Δ.Σ. είναι ένα ολοκληρωμένο, ξεχωριστό Σεμινάριο.

Στο φετινό συνέδριο θα φιλοξενηθεί μία τράπεζα Ευρωπαίων ειδικευομένων όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα της εκπαίδευσης στην Ευρώπη και στη χώρα μας, ενώ θα συμμετάσχουν επίσης η Κυπριακή Ενδοκρινολογική Εταιρεία, ενδοκρινολόγοι των Βαλκανικών χωρών και διακεκριμένοι ξένοι ομιλητές.

Τέλος, στις φετινές καινοτομίες συμπεριλαμβάνεται το Ενδοκρινολογικό Χωριό, το οποίο απευθύνεται στο κοινό για ενημέρωση και δωρεάν εξετάσεις αναφορικά με θέματα που άπτονται των γνωστικών αντικειμένων της Ενδοκρινολογίας, όπως ο Διαβήτης, η Οστεοπόρωση και οι Παθήσεις του θυρεοειδούς.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.globalevents.gr/images/NEW/A_Anakoinwsi_Endokrinologias.pdf

[Total: 0   Average: 0/5]