2 έως 5 Φεβρουαρίου 10η Διεθνής Έκθεση Zootechnia – Θεσσαλονίκη

Το μεγάλο ραντεβού του κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού κλάδου δίνεται στη 10η Διεθνής Έκθεση «Zootechnia», που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η «Zootechnia» αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων στην κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία, συγκεντρώνοντας ελληνικές και ξένες συμμετοχές, που παρουσιάζουν τις εξελίξεις του κλάδου τόσο από την εγχώρια, όσο και από την παγκόσμια αγορά κ.ά.

Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων αποτελεί το πιο γόνιμο «έδαφος» για την ανάπτυξη εμπορικών επαφών και συναλλαγών, την ενημέρωση για τις εξελίξεις στον κλάδο της πτηνοτροφίας-κτηνοτροφίας, την παρουσίαση αυτόχθονων ελληνικών φυλών ζώων, καθώς και του τομέα των κατοικίδιων ζώων και του αλόγου.

Με αυτή την παρακαταθήκη η «Zootechnia» του 2017 έχει θέσει τις βάσεις για μία διοργάνωση αντίστοιχη των δυνατοτήτων και των προοπτικών του κτηνοτροφικού-πτηνοτροφικού κλάδου.

Ακόμη, η έκθεση θα είναι πλαισιωμένη από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν καινοτομίες στο μηχανικό άρμεγμα και στον εξοπλισμό των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, που ενσωματώνουν τη νέα γνώση στη διαχείριση του ζωικού κεφαλαίου, με τη σύμπραξη του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρωτοπόρων επιχειρήσεων του κλάδου.

Την έκθεση υποστηρίζουν οι σημαντικότεροι φορείς του κλάδου, όπως η Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων.

Πληροφορίες: τηλ.: 2310-291.101

Φαξ:2310-291.553

email: zootechia@helexpo.gr

Ιστοσελίδα:http://zoutechnia.helexro.gr

[Total: 0   Average: 0/5]