“Τούμπα στα πλακάκια” – θέατρο Άλφα

Η νέα συλλογή διηγημάτων της Δέσποινας Σιμάκη που εκδόθηκε πρόσφατα από τις εκδόσεις Τόπος με τίτλο “Τούμπα στα πλακάκια”, διασκευάστηκε και δραματοποιήθηκε από τον Κώστα Γάκη και τη συνεργάτιδά του, Νατάσα – Φαίη Κοσμίδου, στα πλαίσια του σεμιναρίου Documentary theatre, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Άλφα / Ληναίος-Φωτίου την περίοδο 2021-2022. Η παράσταση που έκανε πρεμιέρα στο νησί της Ικαρίας τον Ιούλιο, επιστρέφει στο θέατρο Άλφα, όπου δημιουργήθηκε, για δύο παραστάσεις, 27 Οκτωβρίου και 24 Νοεμβρίου στις 9μμ.

Οι ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσσονται σε έναν ιδιαίτερο χώρο, ένα σπίτι φιλοξενίας παιδιών. Η πολυπλοκότητά τους, η μοναδικότητα, η δύναμη της ψυχική σύνδεσης, η αντοχή και ο πόνος, η αγάπη, το πλησίασμα των ανθρώπων σε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις, η συντριβή, αλλά και η αναγέννησή τους μέσα από αυτές. Μια παράσταση που συγκλόνισε όσους την απόλαυσαν το καλοκαίρι. Μια παράσταση που θα συντελέσει ώστε να αναδυθούν τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, που φέρνει δάκρυα στα μάτια και χαμόγελα ταυτόχρονα, αγκαλιές αληθινές και έναν αλλιώτικο τρόπο κατανόησης και ερμηνείας κοινωνικών συμπεριφορών.

Κείμενο: Δέσποινα Σιμάκη

Σκηνοθεσία, Δραματουργία: Κώστας Γάκης, Νατάσα Φαίη Κοσμίδου
Μουσική: Κώστας Γάκης

Παίζουν: Μυρσίνη Βουρλιώτη, Εύη Γούσια, Κωνσταντίνος Καρτσακάλης, Σίλια Καρφοπούλου, Νατάσα Φαίη Κοσμίδου, Λένα Μαραγκουδάκη, Αλέξης Μαρινέλης, Γιάννης Μπρόκος, Άννυ Παντελή, Αλκμήνη Πασταλαντζή, Σέβη Τριανταφύλλη.

Παραγωγή: Εταιρεία Θεάτρου ΑΝΑΜ(Μ)Α
Με την υποστήριξη της Συντροφιάς των Ονειροπόλων

[Total: 0   Average: 0/5]