Η μοναδική εμπειρία του Under – Νορβηγία

Εάν θέλετε να παρατηρήσετε τη ζωή κάτω από την επιφάνεια του νερού, με ασφάλεια και χωρίς να εκτεθείτε σε αυτό, επισκεφτείτε το Under στο Lindesnes της Νορβηγίας, το εστιατόριο που βρίσκεται βυθισμένο 5,5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Ξεναγώντας τους πελάτες του στο νορβηγικό θαλάσσιο οικοσύστημα, το Under, προσφέρει ένα ταξίδι στο άγνωστο, δημιουργεί ένα νέο τομέα υποθαλάσσιου τουρισμού και δίνει τη μοναδική δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να βιώσει μια συγκλονιστική εμπειρία.

Το εστιατόριο αυτό, δημιουργία του νορβηγικού αρχιτεκτονικού γραφείου Snohetta, λειτουργεί ήδη ως κέντρο μελέτης της θαλάσσιας ζωής και με τα χρόνια και την έκθεση του στο νερό, θα μεταμορφωθεί σε τεχνητό θαλάσσιο ύφαλο, επιτρέποντας έτσι στους επιστήμονες να μελετήσουν τη βιοποικιλότητα της περιοχής και να την προστατέψουν.

Στο ίδιο, οικολογικό, μήκος κύματος κυμαίνεται και το μενού, το οποίο έχει σχεδιαστεί από το Δανό σεφ Nikolai Ellitsgaard, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin. Επικεντρώνεται στα ψάρια και τα θαλασσινά της περιοχής, τα οποία έχουν αλιευθεί βάσει των κανόνων σεβασμού στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Under
Bålyveien 48
4521 Spangereid
post@under.no.
www.under.no

[Total: 0   Average: 0/5]