Βασίλαινας – Το ιστορικό Εστιατόριο στη νέα του μορφή

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως “μοντέρνα ταβέρνα”, εκτοξεύοντας την ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της, εκεί που η παράδοση συναντά το γκουρμέ.

Ταρτάρ από φρέσκες γαρίδες Κοιλάδας και μαγιάτικο, με καπνιστή μαγιονέζα

Εκλεκτές πρώτες ύλες και δημιουργικές προτάσεις, μέσα σε ένα περιβάλλον μοναδικής αισθητικής, ο καινούργιος χώρος όπου μετακόμισε πρόσφατα.

Το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά έγραψε αξιόλογα κεφάλαια ελληνικής γεύσης, κερδίζοντας επί σειρά ετών βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους.

Μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας και κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με την ποιότητα του φαγητού, όσο και με τον κομψό χώρο. Εκατοντάδες φωτισμένα μπουκάλια κρασιού κρέμονται από το ταβάνι και δείχνουν τη σημασία που έχει δοθεί στο κρασί, με πάνω από 120 ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα.

O ιδιοκτήτης Θανάσης Βασίλαινας

Το μενού επιμελείται ο σεφ Μάνος Γαρνέλης, ο οποίος δίνει μεγάλη προσοχή στην επιλογή πρώτων υλών. Όλα ελληνικά, ψάρια και θαλασσινά, λαχανικά από Έλληνες παραγωγούς και προϊόντα άριστης ποιότητας που παραλαμβάνονται κάθε πρωί από την κουζίνα του “Βασίλαινα”.

Το ιστορικό μενού γευσιγνωσίας 7 σταδίων επέστρεψε και αποτελεί ένα αξέχαστο ταξίδι στις γεύσεις. Πιο ελαφρύ είναι το μενού που προτείνετε για το μεσημέρι.

Με τιμή 45 έως 55 ευρώ το άτομο με το κρασί, πρόκειται για μια τιμή χαμηλή σε σχέση με την προσφερόμενη ποιότητα

Βρασίδα 13, Αθήνα

Τηλ. 2107210501

Ανοιχτά: Δευτέρα – Σαββάτο 13.00 – 01.00, Κυριακή 13.00 – 18.00

[Total: 1   Average: 5/5]