Κεντρική φωτογραφία: Άρης Μεσσήνης – Agence France Presse. Έξω από τον Μόλυβο, Λέσβος Φεβρουάριος 2016
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών παρουσιάζεται η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Μια άλλη ζωή: Ανθρώπινες ροές/ Άγνωστες Οδύσσειες”.

Η έκθεση επιχειρεί να φωτίσει και να συνοψίσει γνωστές και άγνωστες πτυχές του προσφυγικού ζητήματος από τις τωρινές αλλά και από τις παλαιότερες πτυχές, καθώς οι αντοχές της χώρας δοκιμάζονται….
Αφηγήται ένα βαθύ τραύμα της σύγχρονης ιστορίας, μέσω των φωτογράφων που από απόσταση αναπνοής εισχωρούν στη δίνη των γεγονότων. Το αποτέλεσμα λαμπρό, με την έκθεση να ευαισθητοποιεί μεγάλο μέρος πολιτών.
Παρουσιάζονται περισσότερα από 160 έργα 26 φωτογράφων.
Επιμέλεια: Ηρακλής Παπαϊωάννου, Πηνελόπη Πετσίνη. Στον χώρο A της Πειραιώς 260, καθημερινά από τις 19.00 έως τα μεσάνυχτα.
Είσοδος: 2 ευρώ