Jean Carper – Τροφές που αρέσουν στην καρδιά

Συγγραφέας: Jean Carper
Ξενόγλωσσος τίτλος: The Miracle Heart
Εκδότης: Μοντέρνοι Καιροί
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2010
Αριθμός σελίδων: 304
Διαστάσεις: 23×15
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Καρύδη
Επιμέλεια: Μαρία Μπανούση

Μολονότι η κληρονομικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εκδήλωση καρδιοπάθειας, η γενετική προδιάθεση μπορεί σε μεγάλο βαθμό να περιοριστεί με τη σωστή διατροφή και τα κατάλληλα συμπληρώματα. Η διάσημη διατροφολόγος Jean Carper, αξιοποιώντας τα πορίσματα πρόσφατων επιστημονικών ερευνών, παρουσιάζει τις διατροφικές συνήθειες που αποδεδειγμένα προλαμβάνουν ή αντιμετωπίζουν ένα καρδιακό επεισόδιο.

Μάθετε για:
– τη σημασία των βιταμινών E, B και C
– τη θρεπτική αξία του καρότου, του ασβεστίου και του συνένζυμου Q-10
– την ευεργετική επίδραση τροφών όπως τα ψάρια, το σκόρδο, το αβοκάντο, οι φράουλες
– τα πλεονεκτήματα του τσαγιού και του ελαιόλαδου (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα:

– Εισαγωγή: Μπορείτε να σταματήσετε τις καρδιοπάθειες
– Τι πρέπει να τρώτε για να καταπολεμήσετε την καρδιοπάθεια
– Μια αποτελεσματική δίαιτα κατά της χοληστερόλης
– Δέκα τροφές ενάντια στους θρόμβους του αίματος
– Τα ισχυρά φάρμακα της φύσης ενάντια στα εγκεφαλικά επεισόδια
– Διατροφικές θεραπείες για την υψηλή αρτηριακή πίεση
– Τι πρέπει να λαμβάνετε για να αποφύγετε τις καρδιοπάθειες
Παράρτημα: Τροφές με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε καρδιοπροστατευτικές βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα.

[Total: 1    Average: 5/5]