Τα προϊόντα του μήνα – Φεβρουάριος

Λαχανικά (κηπευτικά): Μανιτάρια, Μαρούλι, Πατάτες, Ραπανάκια, Μαϊντανός, Σαλάτες πράσινες, Σέλινο, Αρακάς, Κουνουπίδι, Κουκιά, Κρεμμυδάκια φρέσκα, Λάχανο, Λεμόνια, Καρότα, Λαχανάκια Βρυξελλών, Μπρόκολο, Σέσκουλο, Σπανάκι, Πράσο.

Φρούτα: Μπανάνα, Πορτοκάλι, Γκρέιπφρουτ, Ακτινίδιο, Μανταρίνια

Γαλακτοκομικά: Ανθότυρος ξηρός, Κατίκι Δομοκού

Θαλασσινά: Χταπόδι, Καλαμάρια, Μπαρμπούνια, Ροφός, Συναγρίδα, Σφυρίδα, Τσιπούρα.

[Total: 0    Average: 0/5]